Τρόποι Πληρωμής

Πώς να παραγγείλετε

Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνονται απευθείας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.3-s.gr, ή στα γραφεία της εταιρείας μας.

Παραδόσεις

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται από εταιρίες ταχυμεταφορών ή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας με δικό σας μεταφορικό μέσον από τα γραφεία της εταιρείας μας. Το κόστος των μεταφορικών είναι 8 ευρώ και πληρώνετε κατευθείαν στον courier. Για τις παραδόσεις παραγγελιών μέσω μεταφορικών εταιρειών θα επικοινωνούμε μαζί σας 2 ημέρες πριν την παραλαβή των προϊόντων για να οριστεί ραντεβού παράδοσης.

Χρόνος παράδοσης

Τα προϊόντα που βρίσκονται σε stock παραδίδονται εντός 48ωρών. Για τις παραδόσεις των προϊόντων που δε βρίσκονται σε stock απατούνται 2 έως 5 εβδομάδες. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για πιθανή ασυνέπεια των παραπάνω χρόνων παράδοσης, που οφείλεται όμως σε καθυστερήσεις από τον προμηθευτή ή σε άλλους εξωγενείς παράγοντες.

Προϊόντα

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε κατάργηση ή σε αλλαγή των χαρακτηριστικών των προϊόντων της καθώς και των τιμών τους χωρίς προειδοποίηση. Οι φωτογραφίες των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να μην αποδίδουν τα πραγματικά χαρακτηριστικά τους, όπως το χρώμα και η υφή.

Πληρωμές

Τρόποι πληρωμών :

- Με πιστωτική κάρτα

- Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  • Alpha Bank: IBAN Λογαρ.: GR3101403940394002002000093 Δικαιούχος: Καπώνης Κων/νος

Σε περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail info@3-s.gr (Προσοχή! Θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα καταθέτη.) Σε περίπτωση μη πληρωμής (με οποιονδήποτε τρόπο) της παραγγελίας εντός 5 ημερών η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται.

Διαδικασία Επιστροφής

Παρακαλούμε πολύ όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας να ελέγχετε την ακεραιότητα των προϊόντων. Όπως θα διαπιστώσετε οι συσκευασίες μας είναι άριστες και προστατεύουν τα προϊόντα μας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους. Παρόλα αυτά μπορεί να προκληθεί κάποια φθορά στα προϊόντα κατά την μεταφορά τους. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε να σημειώσετε με σαφήνεια το είδος της φθοράς, πάνω στο δελτίο αποστολής και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email info@3-s.gr ή στο τηλ.: 210 9425857 (ώρες λειτουργίας της επιχείρησης), εντός 5 ημερών για να κανονιστεί επιστροφή του προϊόντος και αποστολή νέου. Για την αντικατάσταση χρειάζεται να κρατήσετε την συσκευασία του προϊόντος. Στην σπάνια περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος παρακαλούμε ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία.

Προσωπικά Δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του 3-s.gr υπόκειται στους όρους καθώς και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού Ν.2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν.2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας χωρίς να υποχρεούται να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστεί να προχωρήσει σε ενημέρωση προσωπικών πληροφοριών (email, όνομα, password) μόνο όταν αποφασίσει να προχωρήσει σε παραγγελία προϊόντων. Στη περίπτωση καταχώρησης ελλιπών στοιχείων (λανθασμένη διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.) το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας χωρίς ειδοποίηση. Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο του Πελάτη, η ακριβής διεύθυνση (με τον αντίστοιχο Ταχυδρομικό Κώδικα), τηλέφωνο επικοινωνίας και e-mail. Για την έκδοση τιμολογίου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail info@3-s.gr

Σύνδεσμοι

Το 3-s.gr περιλαμβάνει εξωτερικούς δεσμούς (Links) προς άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες δεν ελέγχονται από το 3-s.gr αλλά από τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Το 3-s.gr σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των εξωτερικών δεσμών.

IP Διευθύνσεις

Η διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ κάθε επισκέπτης έχει πρόσβαση στο 3-s.gr αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Γενικοί Όροι Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται από τον Πελάτη προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα 3-s.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια από τις υπηρεσίες του 3-s.gr Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997. Το 3-s.gr είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν καταχωρήσει οι Πελάτες του για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης του παρεχόμενων υπηρεσιών του. Με την καταχώρηση της παραγγελίας, ο Πελάτης αυτόματα αποδέχεται και όλους τους παραπάνω όρους. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα πρέπει να προχωρά σε παραγγελία χωρίς πρώτα να επικοινωνήσει με την εταιρεία μας.